First Last Prev Next    No search results available      Search page      Enter new bug
Bug#: 160
Product:
Component:
Status: NEW
Resolution:
Assigned To: Matthew Allen <fret@memecode.com>
Hardware:
OS:
Version:
Priority:
Severity:
Reporter: Mike Price <iomag@ragnar1.net>
Add CC:
CC:
URL:
Summary:

Attachment Type Creator Created Size Actions
Version snapshot image/jpeg Mike Price 2007-08-27 01:03 126.99 KB Details
Create a New Attachment (proposed patch, testcase, etc.) View All

Bug 160 depends on: Show dependency tree
Show dependency graph
Bug 160 blocks:

Additional Comments:









View Bug Activity   |   Format For Printing   |   XML   |   Clone This Bug


Description:   Opened: 2007-08-26 20:28
Also ocurred in 1.88. When viewing an attachment that was a graphic image,such 
as a jpeg file, I always am shown the first attachment I viewed since starting 
i.Scribe. i.e, If I happen to view a jpg of a screenshot in a file I sent to 
someone, and then subsequently look at attachments I sent in the past that are 
also graphics, I still see that same screenshot jpg. If I close iScribe, and 
then look at a new attachment(image), then I can see that image, but then if I 
look at other attachments in other email mesages without restarting iScribe, I 
see the first image I viewed after restarting the software.

------- Comment #1 From Mike Price 2007-08-26 20:29:23 -------
Also ocurred in 1.88. When viewing an attachment that was a graphic image,such 
as a jpeg file, I always am shown the first attachment I viewed since starting 
i.Scribe. i.e, If I happen to view a jpg of a screenshot in a file I sent to 
someone, and then subsequently look at attachments I sent in the past that are 
also graphics, I still see that same screenshot jpg. If I close iScribe, and 
then look at a new attachment(image), then I can see that image, but then if I 
look at other attachments in other email mesages without restarting iScribe, I 
see the first image I viewed after restarting the software.

------- Comment #2 From Matthew Allen 2007-08-27 00:32:37 -------
Can you test this in the latest release?

I'm pretty sure I fixed something that sounds a lot like this in the most recent
build (test20).

------- Comment #3 From Mike Price 2007-08-27 01:03:33 -------
Created an attachment (id=36) [details]
Version snapshot

------- Comment #4 From Mike Price 2007-08-27 01:04:59 -------
Sorry, I meant to add that test 20 was the version I was using. The dropdown 
on the bug report did not list test20 so I selected the latest I could. And 
forgo to to mention it in the report text.

I created a snapshot attachment to show confirmation. And yes, the problem 
still exists...

Thanks

------- Comment #5 From Matthew Allen 2007-08-27 01:13:17 -------
Ok I've fixed the version.

Are the filenames of the attachments the same?

------- Comment #6 From Mike Price 2007-08-27 01:24:47 -------
Thanks

No, almost all are different, although in one or two cases, there were emails 
amonght those I tested attachments from (whether sent or received) that I had 
sent over the course of say, the last month, where I had sent the same file
(name) more than once.

------- Comment #7 From Matthew Allen 2007-08-27 01:43:44 -------
So I'm trying to reproduce this:
- Attach 1.png to an email, send it...
- Attach 2.png to a new email, send it...
- Go to /Sent, open first email and then double click the attachment... I see
image 1.png
- Open the 2nd email, open the attachment, get 2.png...

Seems to work for me. You'll need to give detailed instructions to reproduce the
issue.

------- Comment #8 From Matthew Allen 2007-08-27 01:46:27 -------
FYI: Attachments reside on disk until the email they are attached to gets
saved.
If you open an attachment in a new unsaved email it just launches the original
file. After the email is saved the attachment resides inside the mail2 folders.
In which case Scribe has to save it to the temp folder before launching it. On
shutdown it clears the temp folder.

Maybe that could help explain the behavior your seeing.

First Last Prev Next    No search results available      Search page      Enter new bug